بسیاری از صاحبان کسب و کارهای اینترنتی و مدیران وب سایت ها در تلاش هستند تا به هر طریق ممکن ترافیک و بازدید سایت خود را افزایش دهند. چنین بازدیدهای زیادی از طریق بهبود سئو و بالا بردن رتبه ی سایت در موتورهای جستجو ممکن خواهد شد. به همین خاطر کسب رتبه و رنکینگ در موتورهای جستجو و رسیدن به صفحه ی اول گوگل بسیار رقابتی و دشوار است. کل رسالت سئو در وردپرس این است که وب سایت ما در «نتایج برگه ی نخست موتورهای جستجو» نمایش داده شود. خوشبختانه پلاگین ها و ابزارهای مختلفی برای بهبود سئو در وردپرس طراحی شده اند و به صورت رایگان و غیررایگان عرضه گشته اند. در این مطلب قصد داریم تا بهترین ابزارها و پلاگین های موجود در بازار را که برای بهینه سازی برگه های وردپرس طراحی شده اند، به شما معرفی کنیم. پس با معرفی افزونه های سئو برای وردپرس با ما همراه باشید.
از دانلود میلیونی برای این افزونه پیداست که از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. این افزونه امکانات و عملکردهای بسیار ساده و کاربردی دارد و خیلی راحت به بهبود وضعیت سئوی سایت شما کمک می کند. آنالیزگرهای این افزونه، به صورت خودکار برگه ها و محتوای شما را بررسی می کنند و اقدامات پیشنهادی را به شما ارائه می دهند؛ مثلا توصیه هایی مهم در خصوص کلیدواژه ها، طول محتوا، خوانایی متن و غیره را به شما می گویند. این افزونه ابزارهای کاربردی دیگری مثل تولید کننده ی XML sitemap هم دارد که مراحل سئوی سایت را برای شما آسان تر می کند.
یکی دیگر از افزونه های بسیار قدرتمند برای سئوی وب سایت های وردپرسی، SEOPress نام دارد. این افزونه هر چیزی را که برای بهبود سئو و رنکینگ سایت خود نیاز دارید را به شما ارائه می دهد. از سایتمپ های html و xml گرفته تا کلیدواژه ها و غیره. نسخه ی رایگان این افزونه دارای امکانات بی نظیری می باشد.
می توانید نسخه ی رایگان آن را از مخزن وردپرس تهیه نمایید (البته توصیه می کنیم که نسخه ی کامل و حرفه ای آن را تهیه کنید). نسخه ی حرفه ای این افزونه دارای امکانات خیلی زیادی است که شما را قادر می سازد مثل یک حرفه ای اقدام به بهینه سازی وب سایت خود نمایید.
All in One SEO Pack یکی دیگر از افزونه های سئو برای وردپرس است. این افزونه بیش از 30 میلیون بار دانلود شده است. از این افزونه اغلب به عنوان جایگزینی برای Yoast SEO استفاده می شود. البته این افزونه به اندازه ی Yoast SEO قوی نیست و امکانات کمتری را برای بهینه سازی محتوا و برگه ها ارائه می دهد. همچنین بسیاری از امکانات نظیر متاتگ ها، سایتمپ و رسانه های اجتماعی را نیز پشتیبانی نمی کند.
تنها مزیت این افزونه رایگان بودن آن است. زیرا تنها افزونه ی سئوی رایگان می باشد که از سئوی فروشگاه های اینترنتی پشتیبانی می کند.
افزونه ی BAVOKO SEO Tools جایگزین مناسبی برای دو افزونه ی قبلی می باشد. این پلاگین امکانات مناسبی برای سئوی سایت ارائه می کند. XML sitemaps، توصیه هایی برای سئوی متاهدرها، توضیحات، طول محتوا، کلیدواژه ها و غیره تنها بخشی از امکانات این افزونه هستند. همچنین این افزونه در بررسی صفحات به صورت قدرتمند عمل می کند و لینک های داخلی و خارجی را هم توصیه می نماید. این افزونه دارای دو نسخه ی رایگان و حرفه ای می باشد. توصیه می کنیم نسخه ی حرفه ای آن را تهیه نمایید.
پلاگین Rank Math یکی دیگر از افزونه های سئو برای وردپرس می باشد. این افزونه راه های بسیار ساده ای برای بهبود وضعیت سئوی مطالب ارائه می کند. به عنوان مثال تمرکز زیادی برا طول محتوا، کلیدواژه ها، لینک سازی ها و غیره دارد. همچنین قابل ذکر است که افزونه ی Rank Math توسط وبمسترهای گوگل طراحی شده است که اعتبار آن را دوچندان می کند. همچنین ابزارهای کابردی دیگری مثل Google crawl error monitoring و contextual tooltips و automated image SEO و XML sitemap generator و غیره را نیز به همراه دارد.
پلاگین Premium SEO Pack یک ابزار کامل و قوی برای سئوی وب سایت های وردپرسی است. این افزونه با ترکیب کردن ابزارهای سئو و شبکه های اجتماعی، نیاز شما را به تعداد زیادی افزونه از بین می برد. این افزونه علاوه بر داشتن امکانات کامل برای سئوی سایت و سئوی محتوا، دارای ابزارهایی برای بهینه سازی شبکه های اجتماعی است. از مهمترین ویژگی های این افزونه می توان به داشتن ماژول SEO Mass Optimization اشاره کرد که سئو را برای شما آسان تر از همیشه می کند. همچنین این پلاگین یک ابزار داخلی برای پشتیبانی از Google Analytics دارد و مدیریت وضعیت سئوی سایت را راحت تر می نماید.
با استفاده از این ابزار می توان اطلاعاتی که از سوی Google Analytics ایجاد می شود را در داشبورد وردپرس مشاهده کرد.
رابط کاربری جذاب و آسان افزونه ی SEOPressor یکی از مزیت های آن است. توسعه دهندگان و طراحان این افزونه ادعا می کنند که از الگوریتم های گوگل برای ساخت SEOPressor استفاده کرده اند و به همین خاطر توصیه های دقیق تر و بهتری را برای سئوی سایت ارائه می کند. این افزونه هم دارای یک نسخه ی رایگان و یک نسخه ی حرفه ای می باشد.
افزونه ی Moz Pro دارای ابزارهای متفاوتی برای تعیین استراتژی سئوی سایت شما می باشد. افزونه Moz Pro یک رتبه بندی هفتگی برای وب سایت شما و رقبای شما را بررسی می کند. همچنین با استفاده از یک ابزار به نام Keyword Explorer tool به بررسی و پیشنهاد دادن بهترین کلیدواژه ها می پردازد. همچنین با استفاده از Open Site Explorer به عملیات، لینک سازی در سایت شما کمک چشمگیری می نماید.
اگر به دنبال راهی برای نمایش عملکرد سئوی سایت خود هستید و می خواهید بدین وسیله عملکرد سایت خود را بررسی نمایید، سرویس ahrefs گزینه ی مناسبی برای شما است. این سرویس غیررایگان، شامل ابزارهایی برای تجزیه و تحلیل رقبا، تحقیقات در رابطه با کلمات کلیدی، نظارت بر لینک ها، سئوی محتوا، ارزیابی رتبه ی سایت و موارد دیگر می باشد. از همه مهم تر می توانید هشدارها و گزارش های خودکار را فعال کنید تا بدین وسیله، گزارش های در رابطه با سئوی سایت در فواصل زمانی منظم برای شما از طریق ایمیل ارسال شود (مانند هفته ای یک بار).
Rankie هم یک افزونه ی غیررایگان است که اختصاصا برای بهبود سئوی برگه های وردپرس طراحی شده است. با استفاده از این افزونه می توانید به صورت دستی اقدام به بررسی کلیدواژه ها و دیگر محتوای برگه های سایت خود کنید.
همانطور که می دانید کلمات کلیدی برای شناخته شدن برند و کسب و کار شما بسیار مهم هستند. این افزونه با تمرکز بر کلمات کلیدی، امکانات مناسبی را برای دیده شدن در برگه ی اول نتایج موتورهای جستجو فراهم می آورد.
برای پیدا کردن کلمات کلیدی با استفاده از Rankie می توانید از گزینه هایی مثل Google و Google Ajax api و whatsmyserp.com یا ezmlm.org استفاده کنید. همچنین یک ابزار داخلی در افزونه ی Rankie وجود دارد که لیستی از کلمات کلیدی مرتبط را به شما پیشنهاد می کند. این افزونه گزارش هایی را از وضعیت سئوی سایت و کلمات کلیدی برای شما نمایش می دهد و برای ایمیل شما نیز ارسال می کند.
این ابزار برای کسانی طراحی شده است که در سرویس AdWords ثبت نام کرده اند. با استفاده از آن می توانید به بررسی کلمات کلیدی مناسب برای محتوای خود بپردازید. سرویس AdWords برای هر کلمه کلیدی پیشنهادی می توانید داده های تاریخی از جمله میانگین جستجوی ماهانه، سطح رقابت و دیگر کلمات کلیدی پیشنهادی را ارائه دهد.
این ابزار هم از امکاناتی مشابه با Google Keyword Planner برخوردار است و با استفاده از آن می توانید به بررسی و پیدا کردن کلمات کلیدی برای محتوا و وب سایت خود بپردازید. البته بر خلاف Google Keyword Planner که رایگان می باشد، این ابزار در نسخه ی رایگان اطلاعات جانبی برای کلمات کلیذی را ارائه نمی کند.
این افزونه برای سئوی وردپرس ساخته شده است و بر لینک های خارجی سایت تمرکز دارد. این افزونه ظرف چند ثانیه کل سایت شما را اسکن می کند و در نهایت یک لیست کامل از لینک ها، دامنه ها، و متن هایی که لینک دار هستند، به شما ارائه می کند. اگر لینک نامناسب یا مخربی را مشاهده کردید، می توانید به راحتی آن را حذف کنید یا صفت nofollow را به آن اختصاص دهید.
GTmetrix یک ابزار است که برای کمک به سرعت سایت طراحی شده است. همانطور که می دانید، سرعت سایت برای موتورهای جستجو بسیار مهم است. با استفاده از این ابزار می توانید بفهمید که سایت شما با چه سرعتی بارگذاری می شود و توصیه هایی برای بهبود سرعت نیز دریافت می کنید. در نهایت با استفاده از این اطلاعات می توانید برای سرعت بخشین به وب سایت وردپرسی خود اقدام کنید.
خب! در این آموزش به بررسی 14 افزونه و ابزار مفید برای بهبود وب سایت وردپرس در سال 2020 پرداختیم. امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد. سوالات و نظرات خود درباره افزونه های سئو برای وردپرس را در زیر همین مطلب با ما به اشتراک بگذارید. موفق و سربلند باشید.
منبع: سایت WP Explorer
در این قسمت، به پرسشهای تخصصی شما دربارهی محتوای مقاله پاسخ داده نمیشود. سوالات خود را اینجا بپرسید.