10 افزونه برتر وردپرس برای کسب و کارهای آنلاین (قسمت دوم)

10-best-wordpress-plugins

در قسمت قبل به معرفی 5 مورد از افزونه های برتر وردپرس که نصب آنها برای کسب و کارهای آنلاین وردپرسی توصیه می شود، پرداختیم. در این مقاله 5 مورد باقی مانده بهترین پلاگین های وردپرس برای کسب و کارهای آنلاین را معرفی می کنیم.

6) StackPath

آیا تا به حال دقت کرده اید که وب سایت های محبوب مانند یوتیوب، نت فلیکس و... که روزانه محتوای زیادی نیز تولید می کنند چگونه اینقدر سریع هستند؟ یکی از دلایل این امر استفاده از CDN یا همان شبکه توزیع محتواست. CDN همانطور که از نامش پیداست یک شبکه توزیع محتواست که باعث می شود محتوای هر وب سایت از نزدیکترین نقطه جغرافیایی ممکن برای کاربران ارسال شود. به عبارتی ساده تر در CDN یک نسخه کش شده از وب سایت ذخیره می شود که هنگام بارگذاری، آن نسخه از سایت که در نزدیکترین سرور ممکن (از نظر جغرافیایی) قرار دارد برای کاربر بارگذاری شود.

بررسی افزونه وردپرسی stackpath

این سرویس می تواند تاثیر قابل توجهی در سرعت بارگذاری سایت ها داشته باشد، به ویژه سایت هایی که فعالیت بین المللی دارند و کاربران آنها در سراسر جهان حضور دارند. اما زمانی که وب سایت تنها در کشور خاصی فعالیت می کند و همه ی کاربران آن نیز تنها در داخل همان کشور هستند، استفاده از این سرویس تنها هزینه ی اضافی برای مدیریت سایت محسوب می شود.

متاسفانه تا به امروز در ایران هیچ شرکتی این سرویس را ارائه نمی دهد و با توجه به نرخ ارز نیز، خرید از وب سایت های بین المللی مقرون به صرفه نمی باشد. به همین جهت تا به حال شاهد استفاده هیچ وب سایت ایرانی از CDN نبوده ایم. هرچند می توان این امکان را به رایگان نیز برای وب سایت فعال کرد اما استفاده از آن پیشنهاد نمی شود. چرا که CDN های رایگان معمولا سرورهای شلوغ و کم سرعتی را پوشش می دهند و همین موضوع باعث آسیب به سرعت و سئو سایت می شود.

به هر حال اگر تصمیم داشتید برای وب سایت خود قابلیت CDN را فعال کنید، افزونه StackPath را به شما پیشنهاد می کنیم. در این افزونه هم پلن های رایگان و هم پلن ها ویژه و پرداختی در نظر گرفته شده که می توانید از آنها استفاده کنید. همچنین تنظیماتی که سازنده این افزونه برای آن در نظر گرفته است، آن را فراتر از یک افزونه معمولی برای مدیریت CDN کرده است. از همین رو با نصب این افزونه و فعالسازی CDN برای وب سایت خود، می توانید به تنظیمات و گزینه های گسترده ای برای مدیریت آن نیز دسترسی داشته باشید.

7) Wordfence

به طور کلی زبان برنامه نویسی PHP از امنیت بالایی برخوردار نیست. این به آن معناست که نمی توان روی امنیت وب سایت هایی که بر این پایه برنامه نویسی شده اند، حساب باز کرد! همانطور که اطلاع دارید وردپرس نیز سیستم مدیریت محتوایی است که بر پایه PHP نوشته شده است. محبوبیت بسیار زیاد اسکریپت نیز باعث شده است تمرکز بیشتری از سوی هکرها روی آن باشد و بیش از سایر سیستم ها مورد حملات اینترنتی قرار بگیرد.

بررسی افزونه امنیتی wordfence در وردپرس

خوشبختانه در نسخه های جدید از PHP مشکلات امنیتی دائما برطرف می شوند و وردپرس نیز جز استفاده کنندگانی است که دائما اسکریپت خود را با جدید ترین نسخه PHP بروز نگه می دارد. همچنین امکانات نامحدود این زبان برنامه نویسی نوید ساخت یک اسکریپت یا وب سایت کاملا امن و بدون مشکل را به کاربر می دهد. البته این به شرطی است که کاربر استفاده کننده از آن، به اندازه ی کافی با مسائل امنیتی و نحوه برقراری امنیت در این زبان آشنا باشد.

استفاده کنندگان وردپرس، معمولا برنامه نویسان ماهری نیستند و اکثر آنها تنها تولید کننده محتوا هستند و حتی اگر مدیریت کامل سایت را نیز به عهده داشته باشند، ممکن است چیز زیادی از کد و برنامه نویسی ندانند. این موضوع امنیت وب سایت های وردپرس را تبدیل به یک کابوس کرده است اما با افزونه Wordfence دیگر هیچ نگرانی از این بابت وجود ندارد!

تصویری از افزونه wordfence

اگرچه آمار معتبری برای اثبات ادعای ما در دسترس نیست، اما بنابر برخی گفته ها این افزونه ها در بیش از 95 درصد سایت های وردپرس فعال است. ناگفته نماند که ما نیز تجربه خوبی از کار با این افزونه داشته ایم. ین افزونه تا به امرور بیش از 2 میلیون نصب فعال در وردپرس دارد که نشان محبوبیت فوق العاده بالای آن است. این افزونه حتی در نسخه رایگان نیز می توان امنیت وردپرس تا میزان قابل توجهی افزایش دهد و در نسخه ویژه (پرداختی) می توانید به امکانات بیشتری نیز دسترسی داشته باشید. همچنین قبل از نصب افزونه بد نیست در سایت های ایرانی جستجویی برای پیدا کردن نسخه کرک شده آن داشته باشید!

8) Broken link checker

نام این افزونه به تنهایی برای آشنایی با کاری که انجام می دهد کافی است. لینک های خراب! چه کسی واقعا به لینک های خراب فکر می کند؟! پس از مدتی که برخی از محتواهای سایت قدیمی می شود، ممکن است برخی لینک ها نیز دیگر کار نکند. به این معنی که صفحات هدف آنها ممکن است از بین رفته باشد و یا عکس ها و فایل هایی که لینک به آنها داده شده است دیگر کار نکنند.

افزونه وردپرسی broken-link-checker

برای برطرف کردن این مشکل راه حل مبتدی این است که محتواها را چند وقت یکبار بررسی کرد و اینگونه لینک ها را اصلاح کرد. اما برای سایت هایی که محتوای زیادی در روز تولید می کنند آیا این کار ممکن است؟ خوشبختانه نیاز به چنین کاری نیست. افزونه Broken link checker آمده است تا همین کار را انجام دهد. این افزونه نه تنها لینک های خراب، بلکه تصاویر و حتی ریدایرکت هایی را که دیگر کار نمی کنند، بررسی کرده و به شما گزارش می دهد.

همچنین تنظیمات و گزینه های زیادی نیز برای پیکربندی افزونه موجود هستند. برای مثال می توانید تنظیم کنید که ایراداتی که توسط افزونه پیدا می شوند، برای شما از طریق ایمیل ارسال شوند. این کار برای افرادی که مدیریت سایت های زیادی مانند سایت مشتریانشان را به عهده دارند، می تواند بسیار مفید باشد.

9) MailChimp

اگر کسب و کار شما به ایمیل مارکتینگ متکی است این افزونه برای شما از نان شب نیز واجب تر خواهد بود! راه اندازی کمپین های ایمیلی و ارسال خبرنامه ها از این طریق برای کاربران و مخاطبان، نزد اکثر کسب و کارها از محبوبیت بالایی برخوردار است. برای راه اندازی کافیست این افزونه را نصب کنید و یک اکانت ایجاد کنید. حال می توانید کدهای مرتبط را در قسمت های مورد نظر از وب سایت جاگذاری کنید و شروع به جمع آوری اشتراک های ایمیلی مخاطبان کنید.

معرفی افزونه وردپرسی mailchimp - بهترین پلاگین های وردپرس

خوشبختانه این افزونه با انواع فرم سازها سازگاری دارد و می توانید آنرا با فرم های دلخواه خود یکپارچه کنید تا به طور خودکار ایمیل های کاربران را از فرم های وب سایت شما مانند فرم تماس و... جمع آوری کند. بنابراین برای استفاده از افزونه های فرم ساز و ایجاد فرم های دلخواه و زیبا در کنار این افزونه محدودیتی نخواهید داشت.

10) WooCommerce

به آخرین مورد از لیست افزونه های پیشنهادی وردپرس در سایت های کسب و کار رسیدیم. WooCommerce از مهم ترین و بهترین پلاگین های وردپرس برای کسب و کارهای آنلاین است و تقریبا همه ی شما حتی برای یک بار هم که شده نام ووکامرس را شنیده اید؛ افزونه ای که خود به اندازه یک اسکریپت و سیستم مدیریت محتوا کامل و کاربردی است. به کمک این افزونه می توانید سایت خود را به یک فروشگاه اینترنتی با امکانات کامل مجهز کنید و محصولات خود را در آن به فروش برسانید. همه ی اینها جمعا 10 دقیقه هم به طول نخواهد انجامید!

بهترین پلاگین های وردپرس

اگرچه افزونه های زیادی برای ایجاد فروشگاه مجازی وجود دارد اما هیچ یک به اندازه ووکامرس محبوب، کامل و پیشرفته نیستند. کتابخانه ها، فایل ها و اطلاعات زیادی برای گسترش این افزونه در سایت های مختلف موجود است که آنرا تبدیل به یک افزونه محبوب برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب کرده است. اگر شما هم نیاز دارید که قسمتی از وب سایت خود را تبدیل به فروشگاه کنید و یا اینکه یک فروشگاه اینترنتی با امکانات راه اندازی استفاده از این افزونه راهکار بسیار مناسبی خواهد بود.

قبل از اینکه مقاله معرفی بهترین پلاگین های وردپرس برای کسب و کارهای آنلاین را به اتمام برسانیم جا دارد بگوییم که این لیست، به هیچ عنوان یک لیست کامل و جامع از افزونه های ضروری وردپرس نیست اما می توان هر یک از افزونه های معرفی شده را انتخابی دقیق و حساب شده در موضوع آن دانست. این افزونه ها از بین افزونه های مشابه محبوب ترین ها به شمار می روند و می توانند نیازهای بسیاری از یک سایت وردپرسی را برای شما رفع کنند.

در پایان از شما همراهان همیشگی دعوت می کنیم نظرات و تجربیات خود را از کاربردی ترین و بهترین پلاگین های وردپرس برای کسب و کارهای آنلاین با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید.

نویسنده شوید
دیدگاه‌های شما

در این قسمت، به پرسش‌های تخصصی شما درباره‌ی محتوای مقاله پاسخ داده نمی‌شود. سوالات خود را اینجا بپرسید.