آیا میخواهید کاربران را به یک پست تصادفی هدایت کنید؟ پست تصادفی این امکان را به کاربران وبسایت شما میدهد که بتوانند مقاله های قدیمی وبسایت شما را کاوش کنند و پست هایی که در آرشیو بلاگ شما مخفی ماندهاند را بخوانند. در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه میتوان کاربران وبسایت وردپرسی را به پست تصادفی هدایت نمود.
در حالت پیشفرض، پست های وردپرس با ترتیب زمانی معکوس (از جدیدترین تا قدیمی ترین) مرتب میشوند، پس کاربران شما، ابتدا آخرین پست های شما را میخوانند.اگر شما به طور منظم در وبلاگ خود بنویسید ممکن است کاربران شما قادر به کشف مقالات قدیمی شما نباشند.
یکی از کارهایی که میتوانید برای غلبه بر این مسئله انجام دهید این است که پست های تصادفی وبلاگ خود را در نوار کناری وبسایت نمایش دهید. این کار به کاربران شما این امکان را میدهد که محتوای جدید را کاوش کنند در حالی که بازدید صفحه وبسایت شما افزایش پیدا میکند.
بیاید نگاهی به اینکه چطور میتوان کاربران را به یک پست تصادفی هدایت کرد، داشته باشیم.
اولین کاری که شما باید بکنید این است که افزونه Redirect URL to Post را در وردپرس خود نصب کنید، برای این منظور میتوانید به قسمت افزونهها > افزودن بروید و نام افزونه را جستجو کرده و سپس نصب و فعالسازی کنید.
بعد از فعالسازی، شما پارامترهای URL را برای تغییر مسیر در صفحه افزونه مشاهده خواهید کرد. این افزونه هیچ تنظیمات دیگری ندارد.
شما میتوانید هر کدام از پارامترهای کوئری را برای پست ها و برگههایتان برای هدایت کاربران به پستهای تصادفی استفاده کنید، که میتوانید آخرین پستها یا مقاله های قدیمی تر را انتخاب کنید.
برای هدایت کاربران به یک پست تصادفی، شما باید پارامتر کوئری پست تصادفی را از این صفحه کپی کنید و آن را در صفحههای خطا دار و صفحههای دیگر به عنوان لینک اضافه کنید.
هنگامی که برروی این لینک ها توسط کاربران کلیک میشود، کاربران به یک پست تصادفی متفاوت هدایت میشوند.
شما همچنین برای هدایت میتوانید به وبلاگ خود دکمه اضافه کنید. برای این منظور کد میانبر (Shortcode) زیر را کپی کرده و در صفحهها و نوشته هایی که میخواهید نمایش داده شود قرار دهید.
[redirect_to_post_button]
زمانی که بر روی دکمه توسط کاربر کلیک میشود، کاربر به یک پست تصادفی در وبسایت شما هدایت میشود.
امیدوارم بعد از این آموزش توانسته باشید قابلیت هدایت کاربران به یک پست تصادفی را در وبسایت خود ایجاد کنید.
در این قسمت، به پرسشهای تخصصی شما دربارهی محتوای مقاله پاسخ داده نمیشود. سوالات خود را اینجا بپرسید.