همانطور که می دانید وردپرس یکی از دوست داشتنی ترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد که به کاربران خود این امکان را می دهد که محتوای مد نظر خود را با قابلیت ها و امکانات بسیار زیاد و متنوع در فضای وب منتشر کنند. یکی از مزیت های این سیستم راحت و آسان بودن کار با آن است. البته آسان بودن کار با آن به این معنی نیست که هنگام کار با هیچ خطایی مواجه نمی شوید.
خطا ها و اشتباهاتی وجود دارند که کاربران وردپرس باید با آنها آشنا باشند و به خوبی آنها را برطرف کنند. برخی از این اشتباهات حتی می تواند امنیت سایت شما را به خطر بیندازد. همانطور که می گویند، دانش موجب قدرت می شود. حال با دانش چندین ساله خود رایج ترین خطا ها و مشکلات کاربران وردپرس را برای شما گردآوری کرده ایم تا شما مجبور نباشید برای فهمیدن آنها حتما آنها را تجربه کنید.
آیا به یاد دارید آخرین بار چه زمانی از اطلاعات خود فایل پشتیبان یا بکاپ تهیه کرده اید؟
پشتیبان گیری از اطلاعات سایت چیزی است که به راحتی از یاد کاربران فراموش می شود.
فرض کنید شما بخش کوچکی از سایت خود را دستکاری می کنید و در نتیجه برخی اشتباهات کل سایت خراب می شود. چنین مواقعی به یک فایل پشتیبان یا بکاپ نیاز دارید که سریعا تغییرات شما را به حالت قبل برگرداند.
پیشنهاد می کنیم هرگاه می خواهید تغییرات خاصی در وب سایت خود ایجاد کنید قبل از آن وارد مدیریت هاست خود شده و یک فایل پشتیبان کامل تهیه کنید. اگر این کار برایتان سخت یا آزاردهنده است می توانید از افزونه هایی استفاده کنید که کار بکاپ گیری از سایت شما را به طور خودکار انجام می دهند.
اکثر وب سایت ها از زبان برنامه نویسی PHP استفاده می کنند. آخرین نسخه از این زبان هان PHP 7 است که امکانات جدیدی در اختیار برنامه نویسان قرار داده و در عملکرد نیز بسیار بهتر از ورژن های قبل عمل می کند.
اگر وب سرور شما از نسخه های قدیمی مانند 5.6 و یا پایین تر پشتیبانی می کند به این معنی است که هنگام نصب افزونه ها در وردپرس (یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگری) و یا یک سری برنامه ها روی هاستینگ خود به مشکل بر می خورید. در واقع افزونه ها و برنامه های جدید امکاناتی دارند که برای استفاده از آنها نیاز به PHP 7 یا به عبارتی صحیح تر نسخه بروز از PHP روی هاستینگ خود خواهید داشت.
برای بروزرسانی نسخه PHP روی هاست خود وارد پنل مدیریت خود در شرکت ارائه دهنده هاست شده و از آنجا صفحه PHP Settings را پیدا کرده و با ورود به آن سعی کنید نسخه PHP را تغییر دارید.
از آنجا که تنظیمات در هاست ها و کنترل پنل های مختلف، متفاوت است اگر موفق به انجام این کار نشدید به پیشتیبانی هاست وب سایت خود تیکت ارسال کنید.
اگر به دنبال سرعت، امنیت و امکانات بروز هستید آنرا در هاست های ارزان قیمت نخواهید یافت!
کسب و کار ها از وب سایت ها و بلاگ ها برای تعامل بیشتر با مشتریان و مخاطبان استفاده می کنند. در تجربه چند ساله مشاهده کرده ایم که کسب و کار های بزرگی که برای هاست خود به دنبال ارزانترین ها بوده و هاست متناسب با نیازشان تهیه نکردند در مدت کوتاهی امنیت، سرعت و سازگاری سایت خود با امکانات روز را قربانی قیمت کردند و به نتیجه دلخواه نرسیدند.
البته این به این معنی نیست که شما به گران قیمت ترین وب هاست ممکن نیاز دارید. ابتدا نیاز های خود و مشتریان را در نظر بگیرید و با بررسی دقیق هاستی را انتخاب کنید که هم از نظر قیمت و هم امکانات با نیاز های مورد نظر شما تناسب داشته باشد. اینگونه تمام هزینه های شما صرف هاستینگ نمی شود و می توانید مبلغ باقی مانده خود را نیز پس انداز کنید.
برخی افراد هنگامی که می خواهد وب سایت تازه ای ایجاد کنند وردپرس را ابتدا روی دسکتاپ نصب کرده و پس از انجام تغییرات آنرا روی هاست خود آپلود می کنند. اما این کار اشتباه است.
اگر قصد ایجاد سایت جدید با وردپرس و یا ایجاد تغییرات گسترده روی سایت وردپرسی خود را دارید ابتدا آنرا روی یک ساب دامین تست کنید و پس از انجام تغییرات کافی آنرا روی دامین اصلی خود انتقال دهید. این کار موجب می شود در نتیجه تغییرات ایجاد شده، سئو سایت شما آسیب نبیند و همچنین خطا ها و ایرادات احتمالی را نیز قبل از آپلود روی سرور اصلی مشاهده کرده آن ها را برطرف نمایید.
دنیای وردپرس پراست از افزونه های مختلف و کاربردی اما این دلیل نمی شود شما از تک تک آنها استفاده کنید.
افزونه ها در واقع برنامه هایی هستند که شما برای افزایش امکانات و قابلیت های سایت خود آنها را نصب می کنید. اگرچه از این نظر افزونه ها بسیار مفید هستند اما نصب تعداد زیادی از آنها علاوه بر اینکه فضای هاست شما را اشغال می کند می تواند موجب افت سرعت سایت و یا حتی در مواقعی آسیب به امنیت سایت شما شود. بنابراین دلیلی ندارد هر افزونه ای را برای سایت خود فعال کنید. پیشنهاد می کنیم چند وقت یکبار افزونه های نصب شده روی وردپرس خود را بررسی کرده و هر کدام را که دیگر به آن نیاز ندارید غیر فعال و یا حذف کنید.
تصاویر یکی از قسمت های مهم محتوای سایت شما را تشکیل می دهند و در تقویت هویت برند شما نقش مهمی بازی می کنند. علاوه بر آن تصاویر تشکیل دهنده قسمت مهمی از تجربیات آنلاین کاربران هستند و اگر بخوبی بهینه شوند می توانند ترافیک ورودی با سایت شما را افزایش دهند و حتی فروش شما را نیز افزایش دهند.
اما در صورتی که این تصاویر بهینه نشده باشند می توانند موجب افت سرعت و از دست رفتن کاربران سایت شوند. در این حالت همچنین ورودی های موتور جستجو نیز در سایت شما کاهش خواهد یافت. پیشنهاد می کنیم هنگام آپلود تصاویر سایز و حجم آنرا مورد بازبینی قرار دهید و آنها را متناسب با نیاز خود و در حد تعادل تنظیم کنید.
بهینه سازی برای موتور جستجو که به اختصار سئو نامیده می شود یکی از مهم ترین قسمت های هر وب سایت است که انجام صحیح آن ورودی موتور های جستجو برای سایت شما را افزایش می دهد. در طی چند سال اخیر که در فضای وب فعالیت داشتیم متوجه شدیم بسیاری از وب سایت ها علی رقم تلاش زیاد و سرمایه گذاری های فراوان به دلیل نداشتن سئو مناسب از دور رقابت در کسب و کار خود خارج شدند. پیشنهاد می کنیم اگر قصد فعالیت به صورت حرفه ای دارید مطالب مرتبط با سئو را به خوبی یاد بگیرید و یا از یک متخصص سئو برای وب سایت خود استفاده کنید.
در این آموزش مهم ترین خطا ها و اشتباهاتی که کاربران وردپرسی در طی سال های اخیر با آن مواجه بودند را نام بردیم و راه حل هایی برای برطف کردن آنها برای شما معرفی کردیم. امیدواریم این مقاله مورد استفاده شما دوستان عزیز قرار گرفته باشد. در پایان نیز از شما دعوت می کنیم در قسمت نطرات ما را در نوشتن آموزش های بعدی کمک کنید. پیروز و سربلند باشید...
در این قسمت، به پرسشهای تخصصی شما دربارهی محتوای مقاله پاسخ داده نمیشود. سوالات خود را اینجا بپرسید.