سلام! در این مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم که ساب دامین چیست و به بررسی تاثیرات و نحوه ی اضافه کردن subdomain به وب سایت شما بپردازیم، مخصوصا وب سایت های وردپرسی! زیر دامنه یا subdomain همان آدرسی است که قبل از دامنه ی اصلی شما می آید:
subdomain.maindomain.com
و از نظر فنی دامنه ای جداگانه محسوب می شود (اما از منظر سئو داستان متفاوت است).
معمولا زمانی که بحث زیر دامنه می شود افراد به دو گروه تقسیم می شوند: افرادی که طرفدار استفاده از subfolder هستند (مثل آدرس yoursite.com/topic) و کسانی که طرفدار استفاده از subdomain هستند (مثل آدرس topic.yoursite.com). بسیاری از متخصصان اعلام کرده اند که هر دو روش قابل قبول بوده و مشکلی ایجاد نمی کنند. به طور مثال John Mueller از کارمندان گوگل می گوید:
Google Web Search is fine with using either subdomains or subdirectories.
یعنی گوگل مشکلی با هیچ کدام از این دو روش ندارد. گرچه جان مولر توضیح می دهد که subdomain ها دیرتر شناخته می شوند اما در نهایت فرقی بین دو روش نیست و نکته ی اصلی این است که از ابتدا یک روش را انتخاب کرده و بر اساس همان پیش بروید نه اینکه آن را مکررا تغییر بدهید. برخلاف گفته ی جان مولر بعضی از مطالعات سئو نشان می دهد که استفاده از subfolder ها راه بهتری است. به طور مثال مدیران وب سایت Monster.co.uk تصمیم گرفتند که یکی از subdomain ها را به subfolder تبدیل کنند و به محض انجام این کار شاهد افزایش شدید ترافیک بودند!
البته مطالعات دیگری نیز وجود دارد که نشان می دهد هیچ تفاوتی بین دو روش وجود ندارد. در حقیقت اکثر متخصصین سئو می گویند زمانی که محتوای مورد نظر به شدت وابسته به دامنه ی اصلی است بهتر است از subfolder ها استفاده کنید. دو قانون زیر را برای کار با چنین مواردی به یاد داشته باشید:
مزایای زیادی برای استفاده از subdomain ها وجود دارد به طور مثال:
البته استفاده از subdomain ها بی عیب و نقص هم نیست و می تواند مشکلات خاص خودش را داشته باشد. به طور مثال:
حالا که با نکات سئو subdomain ها و تاثیرات آن آشنا شدیم باید با نحوه ی پیاده سازی آن ها در وردپرس نیز آشنا شویم. در وب سایت های غیر وردپرسی این کار ساده تر است بنابراین من انجام آن در وردپرس را توضیح می دهم. حتی اگر شما از وردپرس استفاده نمی کنید باز هم می توانید از این آموزش برای پیاده سازی آن در وب سایت خودتان استفاده کنید. دو راه برای ایجاد subdomain در وب سایت های وردپرسی وجود دارد:
پروسه ی انجام این کار دقیقا مثل نصب عادی وردپرس است. ابتدا باید subdomain خود را به DNS دامنه ی اصلی بدهید یا از طریق داشبورد (صفحه ی مدیریت) در وب سایت شرکت میزبان درخواست subdomain بدهید. در ایران معمولا برای ایجاد subdomain یا از طریق کنترل پنل های cpanel و... اقدام می شود و یا اینکه از طریق تیکت پشتیبانی به شرکت میزبان وب خودتان پیام می دهید و از آنها درخواست راه اندازی دامنه را می کنید. به طور مثال قسمت Subdomain از تنظیمات CPanel به راحتی قابل مشاهده است:
ممکن است ظاهر این تصویر برای شما فرق کند، نکته ی مهم نام آن یعنی Subdomain است. حالا با این روش یک وردپرس جداگانه را روی subdomain خود دارید اما اگر بخواهید Subdomain و دامنه ی اصلی را روی یک وردپرس داشته باشید باید از WordPress Multisite استفاده کنید. این قابلیت به شما اجازه می دهد که از بین Sub-domains و Sub-directories انتخاب کنید:
امیدوارم از این مقاله استفاده ی حداکثری کرده باشید.
منبع: سایت Kinsta
در این قسمت، به پرسشهای تخصصی شما دربارهی محتوای مقاله پاسخ داده نمیشود. سوالات خود را اینجا بپرسید.
در این قسمت، به پرسشهای تخصصی شما دربارهی محتوای مقاله پاسخ داده نمیشود. سوالات خود را اینجا بپرسید.