فرمت و اندازه خروجی لوگو چه باید باشد؟

فرمت و اندازه لوگوی تحویلی به مشتری چی باید باشه؟​

برچسب ها:
پرسیده شده در: 6 سال قبل
آمار بازدید: 48227
3
سعی کنید با فرمت های متفاوت از جمله jpg , png , gif فایل ها رو به همراه فایل ویرایشی لوگو به مشتری تحویل بدید. اندازه لوگو را می توانید چند نمونه آماده کنید و برای استفاده کاربر قرار دهید مثلا 64*64 - 128*128 - 256*256 - 512*512 , ... برای کاربر به صورت آماده تحویل دهید. - mostafa در 6 سال قبل
2

یک طراح خوب، باید علاوه بر طراحی لوگو به صورت حرفه ای، در ارائه و تحویل آن به مشتری نیز به صورت حرفه ای عمل کند. 

برای طراحی لوگو از نرم افزارهای طراحی گرافیک مانند ایلوستریتور، فتوشاپ و کورل دراو و ... استفاده می شود اما لازم است در ابتدا بدانید که نرم افزارهای طراحی گرافیک به دوسته ی Raster Editor و Vector Editor تقسم بندی می شوند. 

1- نرم افزارهای Raster Editor: این نرم افزارها «ویرایشگر تصویری» هستند. یعنی در این نرم افزارها تصاویر از پیکسل تشکیل می شوند و همین امر باعث می شود که در هنگام زوم یا تغییر سایز تصاویر در این تصاویر دچار مشکل شوید. فتوشاپ در این دسته نرم افزارها قرار داد. وقتی یک تصویر کوچک را که در فتوشاپ ساخته اید، بزرگ تر کنید، مشاهده می کنید پیکسل های آن به صورت کاملا مجزا، قابل مشاهده می شوند و در واقع کیفیت تصویر افت می کند.

2- نرم افزارهای Vector Editor: این نرم افزارها «ویرایشگر برداری » هستند. در این نرم افزارها از فرمول ها و معادلات ریاضی برای ایجاد و ترسیم اشکال استفاده می شود و به راحتی می توانید روی تصاویر ساخته شده در این نرم افزارها زوم کنید یا آن ها را تغییر سایز دهید، بدون آنکه کیفیتشان افت کند. ایلوستریتور و کورل دراو در این دسته قرار می گیرند. 

با توجه به تعاریف فوق، باید متوجه شده باشید که اگر بخواهید یک لوگو را به شکلی حرفه ای طراحی کنید، باید طراحی آن را در نرم افزارهای Vector Editor مثل ایلوستریتور یا کورل انجام دهید. وقتی لوگو را به صورت وکتور طراحی کنید، مشتری می تواند از آن در سایزهای بسیار کوچک یا بسیار بزرگ استفاده کند، بدون آنکه کوچکترین افت کیفیتی اتفاق بیفتد. چون قطعا مشتری می خواهد از لوگوی خود برای کاربردهای متفاوتی (از سربرگ و کارت ویزیت گرفته تا وبسایت و اپلیکیشن موبایل و بیلبورد و ...) استفاده کند.

پیشنهاد می شود هنگام ارائه لوگو، همه فرمت های زیر را به مشتری خود تحویل دهید:

AI: این فرمت، یکی از خروجی های مهم برای ارائه لوگو است و مشتری می تواند فایل با این فرمت را ویرایش کند. در هنگام ذخیره لوگو به این فرمت، نیازی به وارد کردن سایز و اندازه نیست. 
JPEG: این فرمت برای استفاده در وب یا مشاهده در کامپیوتر کاربرد دارد. در هنگام ذخیره لوگو به این فرمت، باید اندازه ای را وارد کنید. مثلا اندازه 2000 پیکسل در 2000 پیکسل می تواند مناسب باشد.
PNG: این فرمت می تواند لوگو را بدون هیچ پس زمینه ای در اختیار مشتری قرار دهد. در هنگام ذخیره لوگو به این فرمت، باید اندازه ای را وارد کنید. مثلا اندازه 5000 پیکسل در 5000 پیکسل می تواند مناسب باشد.

فایل png

PDF از نوع قابل ویرایش: این فرمت در تمام کامپیوترها قابل مشاهده است. در هنگام ذخیره لوگو به این فرمت، نیازی به وارد کردن سایز و اندازه نیست. برای ذخیره لوگو به فرمت PDF در ایلوستریتور مطابق تصویر زیر عمل کنید:

ذخیره به صورت PDF

این فرمت در تمام کامپیوترها اجرا می شود و نرم افزار خاصی به جز Adobe Acrobat Reader برای اجرای آن نیاز ندارد. 

نکته: توجه داشته باشید که لوگو را با color mode (وضعیت رنگی) CMYK به مشتری تحویل دهید. اما یک نسخه از فایل PNG با فرمت RGB را نیز به او ارائه کنید که بتواند در وبسایت یا اپلیکیشن خود مورد استفاده قرار دهد. 

RGB

ارسال شده در: 6 سال قبل
بیش از ۱ سال عضویت در روکسو بیش از ۱ سال عضویت در روکسو
جهت ارسال پاسخ ابتدا عضو سایت شوید.